ampel_diy

 

För någon vecka sedan var jag på en blominspirationskväll hemma hos Nina. Då knåpade jag ihop denna! En hängande vår-ampel. Superlätt, jag tog lite hönsnät och formade den som ett ägg. Lade i gräs, flätade in lite björkris och sen i med några lökar.

 

blominspiration

 

En väldigt trevlig kväll hemma i Ninas fina kök. Det var Nina och blomsterbutiken Linné och Grankvist som ordnade kvällen.

 

IMG_3978

krans_diy

 

Och en krans. Jag gjorde den liggande så att lökarna kan få vatten genom att jag vattnar lite på brickan. När jag gick på gymnasiet så hade jag praktik i en blomsteraffär. Tycker att det är så himla kul att greja med blommor och dekorationer. Helst göra fritt och inte alls följa några regler eller riktlinjer.

 

 

IMG_3994

IMG_9629

 

Nu längtar jag till påskhelgen, så jag att jag får fixa och duka. Till påsk så har jag tryckt upp Skogshararna i grönt också. Jag viker alla handdukar och sätter runt en etikett, så det är lite pyssel. Men nu är alla färdigvikta. Puhu..

Ett last call innan påsk, vill du hinna få en kökshandduk att lägga i påskägget så finns dom här.  Det tar oftast bara 1-2 dagar med posten.

Nu ska jag jobba en dag till sen så tar jag helg:) Hoppas ni får en underbar påsk!