Jag är inte för nyårslöften, det är som gjort för att brytas och misslyckas. Jag har i alla fall inte lyckas hålla något nyårslöfte hittills. Jag har inte förstått tanken med att förbjuda sig själv, det känns så negativt. Något jag däremot gillar är positiva utmaningar, som kan ge mig något. Istället för att plocka bort något så vill jag lägga till.

Det här året har jag en lite annorlunda utmaning. Jag vill ha ett färggladare år!

Jag har nu haft mitt företag i 3 år, kläder och saker är inget jag prioriterat att lägga pengar på under den här perioden som jag startat upp företaget. Men ibland kan fina kläder eller en snygg frilla göra att jag känner mig lite piffigare. Så detta år vill jag utmana mig med detta, jag vill bära mer färg och mer mönstrade kläder!

Jag märker även att när jag bär lite mer färg så känner jag mig mer glad som person, ja lite modigare till och med. Jag vill absolut inte börja shoppa mer, utan använda det som finns i min garderob, eller hitta roliga mönstrade blusar och klänningar på loppis. Eller kanske sy något av ett eget mönster eller någon gammal gardin som inte används. Det känns som en lagom rolig utmaning och som egentligen inte går att misslyckas med. Någon fler som är på?

 

IMG_0786