Här kommer bilder från Aptit, ett nytt café som öppnat i Umeå. Mitt uppdrag var att göra det grafiska till konceptet och illustrationerna till väggarna och glaspartierna. Bilderna har duktiga fotografen Malin Grönborg tagit.

 

mg_ica_aptit_161116_1

Fotograf: Malin Grönborg

 

mg_ica_aptit_161116_0541

Fotograf: Malin Grönborg

 

På bilden ovan är väggen i entrén till caféet med väggillustrationerna.

Åsa Ohlsson på Link arkitektur är den duktiga arkitekten bakom caféet och konceptet. Det har varit så himla kul att få jobba tillsammans med Åsa och bolla med henne, samt att få jobba med syskonen Sara och Marcus som är ägarna till Aptit.

 

mg_ica_aptit_161116_0501

Fotograf: Malin Grönborg

 

mg_ica_aptit_161116_0493

Fotograf: Malin Grönborg

 

llustration_wall

Egen bild

 

Vi har blandat in föremål bland väggillustrationerna – som kaffekvarn, gamla böcker, träskålar och träfåglar.

 

display

 

Aptit har en inriktning mot lokalproducerat och ekologiskt. Bland annat serveras bröd från Kulturbageriet, glass från Glassbonden, rawfood-kakor och god lunch. Aptit ligger på Mariehem i Umeå, i samma byggnad som nya Ica Kvantum. Jag tycker absolut att ni ska ta er en tur dit!

 

kajsa_cafeaptit

 

Och kuddarna! Så fina. Det är handvävda ylletyger från second hand som sedan sytts om till kuddar av Åsas händiga mor. Riktigt hantverk alltså, i fantastiska mönster.

 

stämpel logo

 

Logotypen beställde jag på en stämpel som kan användas till påsar. Av illustrationerna satte jag ihop ett mönster i två färger, som finns på brickor i caféet.

 

pattern cafe

 

pattern2-kajsaform