I samband med att Underbaraclara firar 10 år som bloggare och företagare lanserar Clara en ny webbplats för bloggen idag. Jag är så glad att jag fått vara med och skapa  -bloggbanner och logotyp. Ni hittar sidan här, så gå genast in och ta er en kik! Och grattis till Clara!

När jag skulle rita Claras hus så fanns ännu ingen punchveranda byggd, så jag hoppas att den blev som jag ritade 😉  Vill ni se mer av jobbet som jag gjorde till Clara, med logotyp och grafisk profil så kan ni kika in i min portfolio. 

Jag tänker att jag ska bli bättre på att lägga upp mera bilder från när jag skapar, skisser och dylikt, men oftast är ju de flesta jobben lite hemliga innan allt är klart. Nu håller jag på med ett sådant uppdrag. Många delar som ska bli klara, pusslas om och ibland tvivlar jag på om jag faktiskt lyckas ro i hamn allt jag tar på mig. Sista stunden innan allt ska till tryck behöver jag verkligen hejda mig från att inte börja flytta om, byta färger eller borde jag kanske byta typsnitt..? Eller yrke rent av? Sen när allt är skickat till tryck brukar jag kunna pusta ut och släppa allt. Och så när det gått ett tag, (för oftast dröjer det ju ganska länge innan jag får se designen/produkten live) Ja då brukar jag titta tillbaka och tycka att det nog inte blev så pjåkigt ändå.

 

Banner till underbaraclara