Igår var det Vännäsgalan här i Vännäs. På dagen gick jag och Annabell (Antikomodärn) på föreläsningarna på medborgarhuset och lyssnade bland annat på Samuel på Lundqvist som gjorde en lysande föreläsning. Efter det var det fika och mingel. Jag smet sen iväg hem för att hinna hämta min vän Linnea Sigurdson som kom med bussen. Vi fixade oss iordning här hemma, tog ett glas bubbel och Linnea fotade lite bilder.

Vi begav oss till galan på kvällen och prisutdelningen på Hotell Vännäs. Vilken kväll! Sverker Olofsson höll i trådarna under kvällen, och första priset som delades ut var Vännäs Näringslivspris. Jag känner mig så sjukt glad och stolt över det här priset!


Tack till alla fina kunder som gör det möjligt att jag får göra så roliga uppdrag. Jag älskar mitt jobb! Tusen tack till er som följer, delar och tipsar om mig. Det är guld värt för en liten kreatör som jag. Att ha ett eget företag är ju verkligen upp och ner. Och särskilt om man är en känslomänniska som har lätt att ta in alla intryck runt omkring. Det kan vara ganska påfrestande ibland, att komma på nya idéer och hinna med alla delar i företaget. Jag vill tacka Bic factory och Arctic design of Sweden, för all stöttning och alla möjligheter jag har fått genom er. Och alla entreprenörskollegor jag har lärt känna, som också är mina bästa vänner. Stort tack till Jenny Gruffman, textildesigner som jag samarbetar med i mönsterprojektet The Pattern Landscape. Så många drömmar vi får vara med om, jag är så tacksam att dela det med dig! Ingenting känns omöjligt.
Sist men inte minst, min familj som står ut med mig och alla grubblerier. Tack mamma, min fantastiska mamma är den som hjälper mig mest i Kajsaform – läser avtal, offerter, texter med mera, med mera!Fick så fint diplom och blommor! Blommorna är en kreation från Brandts blommor i Vännäs, och passade in så bra med färgerna här hemma.


På tidningen Västerbottningen kan ni läsa mer om galan, med motiveringar och se fler bilder.