Om mig

”Jag vill inspirera och göra människor nyfikna med min design. Jag gör grafisk form och mönster som syns och gör intryck – för dig som vill förstärka det visuella uttrycket och spegla kärnan i ditt företag, projekt eller satsning.”

Kajsa Nilsson, Kajsa Form

Kajsa Nilsson
Grafisk formgivare

Jag heter Kajsa Nilsson och är grafisk formgivare, bosatt i Umeå. Min design är lekfull och färgstark, och jag vill erbjuda en personlig kontakt där vi tillsammans arbetar fram den design du vill ha – vare sig det är en grafisk profil, en illustration till en text, eller kanske rentav ett mönster till väggen i er reception.

I dagens visuella värld går det inte att bortse från designen. En professionell grafisk formgivning ger ökad trovärdighet, och kan bli just det där extra mervärdet som gör att din förpackning hamnar i kundkorgen, att din viktiga text blir läst, eller att kunden överhuvudtaget väljer att kontakta dig. Med utgångspunkt i dina behov och visioner skapar jag design som förmedlar just det du vill.

Att färgen och glädjen skulle bli ledstjärnorna i min verksamhet har nog egentligen alltid varit självklart. Jag är uppvuxen på en gård med många djur, mitt i den rika Västerbottniska naturen – något som fortfarande inspirerar mig i mitt skapande. Och med en finsk mamma som prydde gårdens alla fönster med färgstarka Marimekkogardiner så har färgen liksom alltid funnits där.

Efter studier i grafisk form i Umeå, Bollnäs och på konstskola i Sundsvall startade jag eget företag 2012. Här har jag lyxen att få ägna hela dagarna åt det jag alltid velat: att skapa design med min egen personliga prägel. Min vision är att min design ska sprida glädje och bidra till en färggladare värld. Och att vi ska ha roligt längs vägen. Välkommen att höra av dig om du har uppdragsidéer, frågor eller vill veta mera!

Kajsa Nilsson, kajsa@kajsaform.se

Facebook.
Instagram.

Om Kajsa

Namn: Kajsa Nilsson

Ålder: 33

Yrke: Grafisk formgivare

Fritid: Har ett stort intresse för mönster, tapeter, trädgård och att vara i skogen. Har en katt som heter Lovis och två hästar.

Favoritfärg: Grönt, älskar alla typer av grönt!

Favoriträtt: Palt och sushi!

Instagram: Kajsanilssonform

Webb: Kajsaform.se