Kontakt

Har du några funderingar?

Skicka gärna ett mail till
kajsa@kajsaform.se

070-33 48 309 /Kajsa


Hej!

Jag heter Kajsa Nilsson och är grafisk formgivare, bosatt utanför Umeå. Min design är lekfull och färgstark, och jag vill erbjuda en personlig kontakt där vi tillsammans arbetar fram den design du vill ha – vare sig det är en grafisk profil, en illustration till en text, eller kanske rentav ett mönster till väggen i er reception.

I dagens visuella värld går det inte att bortse från designen. En professionell grafisk formgivning ger ökad trovärdighet, och kan bli just det där extra mervärdet som gör att din förpackning hamnar i kundkorgen, att din viktiga text blir läst, eller att kunden överhuvudtaget väljer att kontakta dig. Med utgångspunkt i dina behov och visioner skapar jag design som förmedlar just det du vill.

Att färgen och glädjen skulle bli ledstjärnorna i min verksamhet har nog egentligen alltid varit självklart. Jag är uppvuxen på en gård med många djur, mitt i den rika Västerbottniska naturen – något som fortfarande inspirerar mig i mitt skapande. Och med en finsk mamma som prydde gårdens alla fönster med färgstarka Marimekkogardiner så har färgen liksom alltid funnits där.

Efter studier i grafisk form i Umeå, Bollnäs och på konstskola i Sundsvall startade jag eget företag 2012. Här har jag lyxen att få ägna hela dagarna åt det jag alltid velat: att skapa design med min egen personliga prägel. Min vision är att min design ska sprida glädje och bidra till en färggladare värld. Och att vi ska ha roligt längs vägen. Välkommen att höra av dig om du har uppdragsidéer, frågor eller vill veta mera!