Ett riktigt drömprojekt! Igår åkte jag ut till Humlebäck på morgonen och var tillbaka sent på kvällen. När jag kom hem var jag helt slut, det tar verkligen på att sitta koncentrerat och måla en hel dag. Märker att jag inte är van, jag sitter ju annars mycket framför datorn. Det är så skönt att ta en hel dag att måla, och ett projekt där vi låter oss vara väldigt kreativa. Jag vill att varje vas ska ha sitt eget mönster, temat som vi inspirerats från är trasmattor. Varje matta har ju olika färgkombinationer och mönster.

De första vaserna är klara, och vi har redan sålt flera! Så nu var det dags att måla några nya som Cecilia drejat. Innan vaserna är brända så ser färgerna inte riktigt som de kommer att bli, det är lite klurigt att kombinera färger som sedan kommer att ändra sig. Men också väldigt spännande, det blir som en överraskning sen när Cecilia plockar fram dem från ugnen.

 

IMG_3545

1trasmattor

vas_kajsaform_humleback

 

Vill tipsa om att Humlebäck har öppet imorgon lördag! Dels kommer några av våra vaser finnas till försäljning och så har de massa annat fint att kika in. Och premiär för serveringen där de samarbetar med Två bröder. Så ta en tur dit vettja!