kontoret i sommarhuset

 

Gamla ting. Här finns så himla mycket inspiration att hämta. Gamla etiketter, mönster, flaskor, koffertar och handbroderade dukar – och allt har en spännande historia.

 

gammal etikett på koffert

 

Här ovan är farmor och farfars resväskor som åkt Vännäs-Hässleholm och Tväråbäck-Stockholm en gång i tiden. Som skattkistor! Skulle jag jobba med något annat så skulle det vara i ett arkiv, helst med gamla tapetbitar eller bland historiska ting.

 

frankie

 

Frankie! Jag älskar Frankie. Kolla in hemsidan eller tidningen Frankie Magazine, massor med kreativ inspiration som får vilken grå och regnig dag som helst att kännas gladare. Australiensisk design tycker jag ofta har en färgglad, handgjord känsla som jag gillar.

 

En bild från köket hemma hos min kompis mamma Eva som bor ute på landet några mil utanför Umeå Jag gillar verkligen hennes inredningsstil och mixen av saker. 

En bild från köket hemma hos Eva som bor ute på landet några mil utanför Umeå Jag gillar verkligen hennes inredningsstil och mixen av saker.

 

En titt in i någons hem. Det här är kanske den konstigaste och den mest inspirerande – att få en liten glimt in i någon annans hem kan vara så spännande och verkligen ge mig nya idéer. Det kan erkännas att jag i yngre dagar följt med på efterfest bara för att få se hur de bor. Eller att på en promenad tjuvkika in i genom fönstret i en ödslig stuga.

 

Ridtur i skogen på hästen Hannah

 

En ridtur eller promenad i skogen. Nu på våren känner jag mig extra peppad på skogspromenader och att leta efter små fynd, allt från ätbart till växter att teckna av. Vad inspireras ni av?

Dela gärna med dig av dina bästa inspirationstips i kommentarsfältet nedan.