Det var så höstigt och fint när jag i fredags kväll körde bil från Umeå till Granö Beckasin. Alla färger såhär års, och det blev liksom dubbelt så fint när träden speglade sig på vattnet. Jag har i helgen varit på yogaweekend på Granö. Bott på ekohotell, yogat, njutit och ätit gott.

 

granö by

Foto: Kajsa Nilsson. Kajsaform

 

Det är min vän Maria som driver Yogastudion som ordnade yogahelgen. Vi har delat kontor tidigare och när Maria frågade om jag inte skulle med så kändes det verkligen passande och precis vad jag behövde mitt i allt jobbande. Jag har så lätt att slukas upp av jobb och projekt. Mest för att jag tycker att det är så himla roligt och att jag vill att det ska bli så bra. Ett yogapass ibland brukar göra att jag känner mig lugnare och kan zooma ut från jobbandet.

 

bro

ho%cc%88st

4

 

Skogspromenad, fotografering och pratstund i solen hann vi också med. Med mönstrade tightsen Näck på  (design till Rivia sports)

 

granö beckasin

 

Sådana här vyer gör att jag omedelbums vill flytta ut till skogen.

 

img_7257

2

Lördagskvällen avslutades med lugn yoga i glashuset med tända ljus och fårskinn att sitta på istället för yogamattor. Nu är jag hemma supertrött men glad.