Det här har nog varit mitt mest händelserika och roligaste Kajsaform- år. Jag har knåpat ihop några frågor med svar från året.

 

Något du är extra stolt över från året som gått? 

Jag har under året prioriterat att göra mer eget skapande, det känns fint och utvecklande. Jag och min vän Jenny Gruffman hade ett mönstersamarbete i höstas, Mönsterväxling, där vi ritade mönster. Och så har jag ett projekt tillsammans med Johanna på Knäckmedia som jag hoppas att vi kommer att kunna berätta mer om under nästa år.

 

Har det varit några förändringar under året? 

Sedan i höstas jobbar jag hemifrån, det innebär att jag kan jobba mer fokuserat och har mer tid till annat också.

 

Något särskilt du kommer ihåg från året?

Kebnekaiseturen som jag och min kompis Therese gjorde i augusti. Jag fyllde dessutom år då, en födelsedag jag alltid kommer att minnas.

Och så alla roliga uppdrag som jag fått jobba med i år, det är svårt att välja ut något, men att få jobba med Kafé Aptit har varit väldigt roligt.

 

kajsa-aptit

 

Vad ser du fram emot till nästa år? 

Jag hoppas på att det blir flera roliga uppdrag och samarbeten! Och så vill jag fjällvandra och göra många utflykter i naturen. Och rita mer mönster och bli ännu bättre på det.

Och att världen ska sluta upp med alla krig!

 

kiruna

 

Jag vill tacka min kära mor, som står ut med alla mina funderingar och ofta får vara smakråd. Och ett stort tack till min kompis Malin, för alla dina bra tips och råd. Malin är som min kollega, hon frilansar som grafisk formgivare i Australien och vi pratar på skype nästan varje vecka och kollar på varandras skisser och jobb.

Jag vill tacka alla fina kunder för det här året! Tack, tack, TACK! Ni betyder allt.

Önskar er alla en fin start på nya året och hoppas att ni får möjlighet att förverkliga era drömmar!